(20) 481-0755

Rólunk-Kapcsolat

A Kislurkó Gyermekfelügyelet feladata, hogy megoldja gyermeke felügyeletét, amíg Ön dolgozik, amíg Ön a hivatalos ügyeit intézi, amíg fodrászhoz, kozmetikushoz vagy egyéb helyeken az elfoglaltságait intézi.

Több mint közvetítés
Nem csak a megfelelő bébiszitter megtalálásában segítünk, hanem állandó partnerként állunk gyermekei és családja mellett. Amennyiben bébiszitterünk megbetegedik, változnak az Ön igényei, esetleg hirtelen gyermeke felügyeletét meg kell oldania, számíthat ránk!

Több mint gyermekfelügyelet
A Kislurkó Bébiszitterek ésszerűen, életvidáman, nyitottan végzik feladatukat, az Ön gyermekekért. A gyermekekkel töltött idő elsősorban nem munka számukra, és nem könnyű pénzszerzési lehetőség, hanem hivatás.

Gyermekvigyázás az igényeidre szabva!
Mindannyian tudjuk, hogy a gyermekes szülök élete nem mindig kiszámítható. Módosítani szeretne a feltételeken? Kérdése van? Elérhetőek vagyunk és készséggel állunk rendelkezésére telefonunkon és e-mail címünkön reggel 8.00 és este 20.00. között.

Szolgáltatásunk bővítéseként, hogy még jobban tudjunk alkalmazkodni az Ön igényeihez a telephelyünkön, nyugodt, tiszta, biztonságos, gyermekbarát környezetben gyermekmegőrzést vállalunk 8 és 12 óra között, előzetes bejelentkezés alapján. Szeretettel várjuk az 1-12 évest korosztályt mesével, népi mondókákkal, dalokkal, játékokkal.

Gyermekfelügyelőink jellemzői:

  • Kedves, korrekt, megbízható jellem
  • Idegen nyelvet beszél
  • Gyermekfelügyeleti tapasztalattal rendelkezik
  • Motivált
  • Lelkes
  • Rugalmas

Kedvező árak az Ön igényeinek megfelelően, gyermekmegőrzés az 1-12 éves korosztály számára telephelyünkön, gyermekfelügyelet az Ön otthonában.(korhatártól függetlenül)

 

KisLurkó Bébiszitter (20) 389-8345